vasárnap

Drezdai takaró jelenleg



Felvarrtam a szegélyt, kicseréltem a világító középső elemet és kiterítettem a nappaliban. Jártatok már úgy, hogy a takaró szélesebb, mint a flíz? Én most igen. Betoldottam. Remélem jó lesz így, mert a méretén nem tudok módosítani. Ekkora kell a franciaágyunkra.
A  dicsőséget azonban nem szeretném egyedül besöpörni, ezért megismétlem a linket, ahonnan a takaró ötlete származik. Már egyszer mutattam, és említettem, hogy nagyon tetszik, és szeretném megvarrni.
Már csak ilyen gyönyörűen meg kellene tűzni, de erre sajnos nem sok esély van.

5 megjegyzés:

Luca írta...

Ancsa, ez olyan tűzés nélkül is gyönyörű! És igen, én gyakran toldom a flizt. Elenite úgy csináltam ahogy a nagykönyvbe megirták. Aztán az egyik patchwork újságban olvastam, hogy nagy cikk-cakk öltéssel egymásra téve simán össze lehet varrni. És tényleg így van.
Nagyon gyorsan megcsináltad.
Én most varrogatom a compass mintát. Sikerült jó aprót kitalálnom.... De nagyon élvezem. Azt hiszem ez is kedvencek közé tartozik majd.

Ági írta...

Ó, ha minden kívánságom így teljesülhetne :-))
Így most teljesen tökéletes. Ahogy Luca írta, hasonlóképp toldom én is a flizeket. Egymásra ugyan nem teszem a két részt, mert akkor ott vastagabb lesz, de azért a toldott csíkot valahogy egymáshoz kell rögzíteni. Kézzel hatalmas ötlésekkel zikkzakkban öltve rögzítsd őket egymáshoz. Használj ragasztósprayt az amíg letűzöd a 3 réteget fixen tartja az egész cuccot. A hátlapot odarögzítetted a padlóhoz kifeszítve?
Több nyűgöm ígérem nem lesz :-)
Ági

ancsapancsa írta...

:-) Köszönöm! Megnyugodtam, hogy más is járt már így. Ági! Igen, lecelluxolom a padlóhoz a hátlapot, és arra rögzítem a többi réteget.

Idáig férceltem. A tűzéssel elleszek egy kis ideig.

Ági írta...

Hát persze, hogy belefut az ember lánya a fliz toldásba. Gondolj a 2,40 x 2,40 -es takarókra.
Ha van kérdésed és tudok segíteni távolról a tűzéssel kapcsolatban, akkor csak írj!
Ági

ancsapancsa írta...

Köszi Ági!