csütörtök

Hurrá! Nyaralunk! (mégis)

4 évre visszamenőleg nem igazán sikerült nyaralnunk. Ugye Apa klímás, tehát a nyár neki a fő idény. Amikor a Balcsin voltunk pár éve, akkor is nélküle mentünk, és az időjárás miatt az sem volt nyaralásnak nevezhető, erről annak idején írtam már a blogon. Idén sokat hezitáltunk, megyünk, nem megyünk, hova megyünk, kivel megyünk? Végül 1 héttel ezelőttig az volt a helyzet, hogy nem megyünk, talán majd augusztusban egy hosszú hétvégére a kedvenc helyünkre Horvátországba. Végül úgy adódott, hogy a barátaink közül az egyik egyszercsak intézkedni kezdett, és elintézte a szállást. Pár hét múlva mehetünk!
A lelkemnek már nagy szüksége van erre a hihetetlen kékségre:

További 2008-ban készült képeink itt
Nagyon sok nyarat töltöttünk itt, többnyire 4-5 baráti családdal, Gondolhatjátok 20-25 ember. Micsoda hangulat volt. Most csak 6-an megyünk. Az én nagyobbik lányom sem jön velünk. Hiába már 18 éves!

Már alig várom! :-)

6 megjegyzés:

Éva írta...

Jó készülődést és kellemes kikapcsolódást kívánok Nektek!

Luca írta...

Nem csodálom. Én is nagyon mennék. Imádom az Adriát, meg ahova mentek.........

ancsapancsa írta...

Köszönöm szépen! Imola! Derekad?

vmorsy írta...

Jó készülődést Ancsa, de jóóóóóó nektek. Hova mentek? Szépek a képek néztem őket, Adria nekem is nagy nagy szerelem, mi is 5 éve voltunk utoljára szóval augusztust már nagyon nagyon várjuk. Szép időt kívánok:))))

ancsapancsa írta...

Horvátország. A legközelebbi itthon is ismert település Crikvenica, de ez egy kis eldugott falu a közelben sokkal kisebb forgalommal.
Köszönjük a jó kívánságokat. Már ránk fér egy igazi pihentető nyaralás. A férjem ebben a hőségben szinte non stop dolgozik, szóval őt elgáncsolom, kitépem a kezéből a mobilt, és hozzá kötözöm a nyugágyhoz, hogy pihenjen végre. :-)

Orsi írta...

Kedves Ancsa!

Köszönöm a gratulációt az gyermek autós üléssel kapcsolatban! Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat! Gyönyörű ez a kékség! Fantasztikus lesz!!!