vasárnap

Régi takaró

Emlékszik még valaki erre  takaróra? 
A takaró középső blokkjának tűzése
A fedlap készítését blokkonként több postban is bemutattam, azonban a tűzés fázisánál elfogyott a lelkesedés, és mellék vágányra került a takaró. Most elő vettem, és folytatom a tűzést.
Persze segítségem is van:


A feathered star blokk készítéséről annak idején készítettem egy leírást, ezt most is belinkelem, hátha valaki kedvet kap hozzá. 

7 megjegyzés:

Rita írta...

Hú, ez nagyon aprólékosnak tűnik. Gyönyörű. Jól látom, hog ykézzel tűzöd?

Luca írta...

Ez a kedvencem, nagyon szép. Már elég régen váron, hogy készen legyen....

ancsapancsa írta...

Köszönöm!
Igen ez a minta nagyon aprólékos, és kézzel varrom a tűzést. Sajnos nem tudok géppel tűzni. Holnap megyek a varrógép centrumba egy tanfolyamra. Megpróbálok ráérezni a technikára. Már nagyon izgulok!

Imola! Sokat lendített az elhatározásomon, hogy az utóbbi időben többször is rákérdeztél. :-)

Ábrahámné Éva írta...

Gyönyörű a takaró!!!!!
Köszi a leírást !

beszand írta...

Fantasztikus lesz! Imádom már így is! :)

Anyinyóka írta...

Gyönyörű ez a takaró, és nagyon szép a tűzés is! Nem hiszem, hogy lenne türelmem kézzel tűzni, bár szerintem így sokkal szebb!

ancsapancsa írta...

Szerintem nem olyan nagy dolog a kézzel tűzés, Bár egyenlőre nem tudok géppel tűzni (bár tanfolyamon már voltam, de a saját gép beállítására ezáltal gyakorlásra nem sok idő maradt), de azt gondolom, hogy sokkal inkább relaxáló kézzel tűzni, mint idegesen cibálni a hatalmas takarót a varrógép alatt. De persze ezt még csak gondolom, lehet, hogy imádni fogom a gépi tűzést megfelelő gyakorlat megszerzése után.