péntek

Barna felirat párnásítva

Gondolom, már mindenkinek leesett, hogy nem azért varrok ennyi párnát, hogy egy szobát megtöltsek vele, vagy párnacsata municiókat állítsak elő, inkább azért, hogy eladva őket eljussak az alkotásaimon keresztül más otthonokba is. Az elsődleges mozgató rugóm természetesen maga az alkotás, az sem elhanyagolható, hogy másoknak örömöt okozzak vele, és csak sokadlagos (viszont elkerülhetetlen), hogy anyagi ellentételezést kapjak. Ennek érdekében nyitottam egy Meska fiókot is. Valahol el kell kezdeni alapon.
Igyekszem egyedi igényt is kielégíteni, így ebben a stílusban készülő következő párna például  FAMILY feliratot kap majd egy konkrét kérésre.
A párnák valahogy mindig is közel álltak hozzám, de azt gondolom, hogy ajándékozás szempontjából is a párna a legpraktikusabb a patchwork műfajban. Egy ágytakaró mind az anyagfelhasználás, mind a belefektetett munka miatt is költségesebb, mint egy párna, tehát ebből a megfontolásból is indulok ebben az irányban. Remélem, hogy munkáim soksknak tetszik majd, és sokak szeretnék a saját, vagy ismerősük, rokonságuk otthonában viszontlátni őket.

Érdekes, hogy a január első napján készült párna készítésekor még nem gondoltam én arra, hogy eladásra készítsek ilyen stílusú párnákat, de valahogy annyira elhatalmasodott rajtam a varrási kényszer, hogy a mennyiségi szaporodás hozta magával ezt az ötletet. Remélem, hogy sikerül, mert nagyon szívesen foglalkozom a feliratok kialakításával.

A barna színű felirattal ez a párna készült. A méret 40 × 92 cm
A párna áll egy huzatból, amely ugye a párna arca, és az egyedi méret miatt jár hozzá a belső párna is, ami szintén egyedileg az adott huzat méretéhez igazított méretre készül.
A huzat fedlapja 3 réteges szendvicselt, varrásárokban tűzött.

 Itt látszik, hogy ezek nem átlagos méretű párnák.
Aki rendelni szeretne, de nem feltétlenül ezt a stílust, az is bátran keressen meg privátban. A cimkefelhőben a párna cimkére kattintva láthatóvá válnak azok a bejegyzések, amikben az általam készített párnákat mutattam be. Ezek közül bármelyiket szívesen megvarrom.

Nincsenek megjegyzések: