péntek

Na? Mit varrok?






Borzasztóan izgat a "tökéletes táska" megalkotása. Én nagyon kritikus táska használó vagyok, utálok a táskában kotorászva keresgélni, szeretném a dolgaimat vakon is megtalálni.
Most műbőrrel kombináltam a táska külső testét. Még nem is dogoztam műbőrrel (textilbőrrel) Annak idején amikor a ruhaiparis tanulmányaimat folytattam, ki voltunk helyezve a Május 1 Ruhagyárba, és ott néhányunk (köztük én is) bőrös szalagra kerültünk. Az addig megtanultakhoz sok új ismeretet sikerült szereznünk, szerettem is azokat a gyakorlatokat annak ellenére, hogy ugye egy ruhagyár szalagján dolgozni csak részmunkák sorozatos ismétlését jelenti, de a szalag vezető jó fej volt, és több részfeladat megtanulására is alkalmat adott. De az nem műbőr, hanem bőr volt, és olyan speciális gépekkel dolgoztunk, ami nekem nincs és soha nem is lesz, hiszen ezek az ipari gépek nagyon drágák, és leginkább csak gyártó sorok használói üzemeltetői ruháznak be ezekre a gépekre.
Nos visszatérve a táskára, ennek a táskának még a füle nem készült el, azért tegnap éjjel már nem állítottam össze a táskatestet a béléssel.
Most várható, hogy sok táskás posztom lesz. Igyekszem minden táskát minél praktikusabbra, használhatóbbra varrni.

1 megjegyzés:

Luca írta...

Nagyon szuper lett. Előbb-utóbb tuti megtalálod a tökéletes táskát :)