csütörtök

Kézműves kiállítás és vásár...

... lesz a hétvégén a Petőfi csarnokban. Bővebben itt. A barátnőimmel, akik szerte az országban élünk, itt szoktunk találkozni. Sajnos idén nem tudtuk az időpontokat összehangolni, de azért én kinézek.  Újdonság lesz, hogy decoupage körökben szaktekintélynek számító Kardos Zsófi tanfolyamot fog tartani. Zsófi munkáit, tanfolyamait ismerve biztosan nagy sikere lesz, és sok új rajongót szerez az igényes decoupage rajongók táborába. Rajta kívül még Sólyom Gabit tudom megemlíteni, akinek a munkái mindíg csodálatot keltenek bennem. Ő is visszatérő kiállító a Petőfi Csarnokban, érdemes hozzá is ellátogatni. Persze rengeteg szalvéta, decoupage papír, rizspapír különböző standokon, és akkor még csak a decoupage-ról beszéltem.

Mindenkinek jó szórakozást!

4 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Kár, hogy tiffanysok nem mehetnek.. meg az, hogy lekéstem!:DDD De majd jövőre kitalálok valamit! Most lesz ez, holnap? Te mész???

ancsapancsa írta...

Miért ne mehetnének tiffanysok? Volt is legalább 1 árús apró tiffanys tárgyakkal. Sajnos nem volt időm tüzetesen megszemlélni mindent. Állítólag szombaton hihetetlen tömeg volt. Vasárnap délelőtt is kb 10-15 métres sor várt a jegypénztárnál, de bent azért lehetett boldogulni. Viszont sajnos sietnem kellett, mert vasárnapi ebédet 2 órára beszéltem meg a család másik felével. Kisebbik lányomnak meccse volt, férjemet naná, hogy az a program érdekelte jobban. Tehát 1 órakor le kellett lépnünk, hogy a családegyesítés az étkezőasztalnál szerencsésen megtörténhessen.

Tiffanylda írta...

Kár, hogy én béna módon nem tudom, hogy hol, mi van? Mire odaérek, vége! Erre rá kéne készülni sok, apró mütyürkével, meg ki tudja, hol kell jelentkezni, mikor, stb... Milyen időközönként van ilyen?

ancsapancsa írta...

Tavasszal, és ősszel szokott lenni. Ha érdekel, akkor szívesen megkérdezem olyan barátnőmtől, aki kiállított már, hogy hol kell jelentkezni, ott további infókat is pontosan megkapsz (helypénz, pontos időpont stb...) kérjem el a telefon számot?