szombat

Nem most történt...

... épp a minap, Vörös-tenger színe alatt Tamás ez a kóbor alga uszonyt lopott, s eloldalga...

Jó!!! Nem hülyültem meg, csak amikor a bejegyzés címét írtam (utalva arra, hogy ez egy múlt időben történt esemény) valahogy automatikusan folytattam a fejemben Nemes Nagy Ágnes versével, amit azóta tudok kívülről, hogy a húgomnak tanítottam be egy szavaló versenyre még a 2.-3. osztályban. Bárhonnan tudom folytatni.

Nnna de nem ezt akartam. A héten szabadságon voltam, a szó szoros éttermébe szabad voltam, alig csináltam valami kötelezőt, csak amihez kedvem volt (jobb mint egy karibi nyaralás) Azért persze voltam bevásárolni, vittem a gyerekeket suliba, stb...
Nem reklám, és szerintem senki meg se nézze, mert nem is érdemes már reménykedni, de miközben pék süteményért ugrottam be a LIDL-be belebotlottam teljesen véletlenül egy rakás jénai tálba amire - nem csalás, nem elírás - 96.- Ft volt kiírva. Ilyen a tál (katt). Nem akartam hinni a szememnek, mielőtt a pénztáros leblokkolta volna 3 × ellenőriztettem vele. Tényleg annyi volt. Gyors kör telefon.. mintha átok ült volna a telómon senki sem vette fel. Gondoltam, ha a kutyának adok belőle enni, akkor is megéri, úgyhogy vettem 14 db-ot (ugyan csak 1 kutyánk van). Haza érve kipróbáltam a sütőmben a rácson 2 db elfér egymás mellett, így egyszerre 4 tál akármit süthetek. Persze végül visszahívtak akik nem vették fel, így nekem 6 db maradt. Most éppen töltött dagadó, és egyben sült fasírt sül bennük holnapra. Nagyon meg vagyok elégedve a szerzeményeimmel.

5 megjegyzés:

mibolyka írta...

Gratulálok! Jó vásár csináltál. Lehet, hogy nem a megfelelő számokat hívtad?
Nálam pl. nem is csörgött a telefon.
Nem gondoltam ám komolyan. Nincs szükségem újabb tálakra.

Luca írta...

Ancsa ezt a Lidl-s tálat nem írtad már egyszer be? Azt hiszem még írtam is rá hsz-t.
Nagyon szerettem a Lidl-nek az ilyen akciót. Én is ott vettem egypár jénait, annak idején. Kár, hogy nálunk már nincs ez a bolt......
Irigyellek a tálakért :-)

ancsapancsa írta...

:-D Hirtelen csak a hugomat, anyukámat és egy barátnőmet hívtam, más nem jutott eszembe a traumától :-)))
Luca! Nlc-n tárgyaltuk ki.:-)Nem itt.

Luca írta...

Na, látszik, hogy öregszem....
De a Nemes Nagy Ágnessel is megfogtál, mert először csak néztem, hogy mi van Tamással, meg a Vörös-tengerrel??? :))

Tiffanylda írta...

Ez itt nem a reklám helye, de én is tapasztaltam, hogy becsalinak sokszor raknak ki értelmes dolgokat! Nekem ez mindig gyanús, de végül bejön!:) Mázlid volt!