csütörtök

Moziban voltunk



Nagyon jóóó!! Ajánlom!

No jó! Kicsit részletesebbem:
Twilight témában nem tudom, hogy beszélhetek e olyan táborról, aki ugyan imádja a történetet, szereti a könyvet, nézi a filmet, de a filmekkel szemben elég kritikus. No én ilyen vagyok. A Twiligt filmek közül eddig egyik sem volt a kedvemre való. Hol a történet torzítása, hol, a színészi teljesítmény, hol a sminkesek munkája, hol az vizuális effektek, sokszor mindezek együtt, de valami miatt nekem a film soha nem volt kerek.
De ez tényleg nagyon jó. Jók az animációs jelenetek (amikor Jacobon keresztül a farkas falka tudomást szerez Bella terhességéről az nagyon jó) a terhes Bella elsorvasztása is hátborzongatóan hitelesre sikerült, a különböző jelentekbe becsempészett humor is nagyon jót tett a filmnek. Az oltárhoz vonulás jelenetében még Stephenie Meyer is bekerült a filmbe (az 1. részben is feltűnt az étteremben)  Szóval tényleg jó.

3 megjegyzés:

MrsSame írta...

Most picit irigykedem,mert mióta megszületett a kisfiam csak egyszer voltunk moziban és akkor sem párommal. Nagyon szeretném megnézni,de valószínűleg majd csak itthon,ha kiadták. Mozis változatban sosem nézek meg filmet itthon. :D

Luca írta...

Nálunk olyan sokan nézték meg, hogy két teremben kellett vetiteni.
Nórinak is nagyon tetszett.

Szilabi írta...

Jó olvasni ezt az ajánlót olyan személytől, aki hasonlóképpen gondolkodik! :)
Én is nagy Twilight rajongó vagyok. Meg sem tudom mondani hányszor olvastam a könyveket (ha tudnám, azt hiszem nem merném leírni). Viszont a filmek.... Az első rész még tetszett. A másodiknál nagy csalódás volt, mikor láttam a színészek átváltozását. Eddig nem is vártam sokat a 4. résztől, de most, hogy mindenhol dicsérő szavakat olvasok, kezdek bizakodni. Holnap megyünk moziba, kíváncsian várom! ;)