vasárnap

Új családtag

Talán az eddigiekből is kiderült már rólam, hogy az állatokat nagyon szeretem,erre talán az előző bejegyzés is utalt némiképp. Most megmutatom, egy újabb védencünket.
Ő Panda pár hete találta a lányom egyik barátnője, de neki nem engedték megtartani, így hozzánk került. Most kb 6 hetes, tehát a megtalálásakor kb 3 hetes lehetett. Egy dobozban tette ki valaki Ráckevén egy parkolóban. Kis kandúr. A mai napig cumisüvegből eszik, pár napja azért próbálkozunk, hogy szaftos kaját is megegyen, de elég erős még nála a szopóreflex, egyenlőre minden csak szopogat. Ugye az ilyen pici cica aránylag folyamatos felügyeletet igényel, mert sűrűn kell etetni, az elején még a pisi kaki, is csak segítséggel ment neki. A mama cica ugye nyalogatja a kis feneküket, és csak akkor ürítenek. Na jó, én persze nem nyalogattam, csak popsi törlővel simogattam (nem mondom, hogy kellemes volt), de szerencsére aránylag hamar kitalálta, hogy mire is való az alom, azóta nagyon ügyesen használja is, nem fordult elő baleset.

Rufi kutyussal nagy a szerelem,
 
 

de Maja cicánk sajnos nagyon a lelkére vette, hogy új cicát költöztettünk a rezidenciájába, azóta szinte csak enni jár haza, no meg az esti sétáit tölti velünk, és Rufival. Remélem, idővel megbékél.

Mindenkinek küldünk egy pacsit! 

1 megjegyzés:

Luca írta...

Édes, imádni való apróság