péntek

Keresgélek

Keresgélek még fotókat a decoupage-os múltamból, hiszen ez olyan mértékben határozza meg 3-4 évemet, hogy ha nem tenném, nem lehetne rólam valós képet alkotni.
Teafiltertartó doboz:
IKEÁS tároló kisebbik gyerek szobájába készült:
Nagyobbik gyerkőc barátnőjének készült ajándékba:

Karácsonyi készülődés közben követtem el. Nagyon élveztem az Alan Maley képekből készült szalvéta kiegészítését, pedig nem vagyok egy nagy festő tehetség


ez egy kerámia sütis doboz. Karácsonyi ajándék volt az osztályfőnöknek. Nem saját ötlet! Kardos Zsófitól származik. Talán látható, hogy a képeke egyes elemei kidomborodnak a tégely felületéből.


Jótékonysági karácsonyi vásárra készültek:
Szintén Egyiptom bolond barátnőmnek szülinapjára:





Ez a kép még a végkifejlet előtt készült erről a tegola óráról (óra szerkezet nélkül). Barátnőimmel együtt készítettük (mindenki csinált egy hasonlót) ezen tanultuk a pittorico nevezetű árnyalást. Jó volt a mesterünk, mert mind jól sikerült, és a megtanultakat azóta is alkalmazzuk mindnyájan (így kell ezt a szót írni?) (így)




Mint látható, alkalmazom ezt a technikát mindenem, ami a kezem ügyébe kerül. Sőt a fenyő keretes franciaágyunk támláján is előfordul egy kis borostyán (kedvenc mintám), de arról nincs fotó.

Nincsenek megjegyzések: