hétfő

Zokni

Cicánkkal kapcsolatos fejlemények. Rúfusszal egész jól kijönnek. Volt jó néhány megörökítésre méltó pillanat, ahogy barátkoznak, de tényleg pillanatok voltak, amikor fényképező gép nem volt kéznél, ezért fényképes dokumentáció nincs róla. Egyébként is aránylag nehezen fotózható macska, mert általában olyan képek sikerülnek, amikor épp elmozdul, kiszalad a képből stb... a legjobb fotók:
dobozok közt éppen nyugiban


Ismerkedés a halakkal


kedvenc helyén az ülő garnitúra alatt a párnán

kényeztetve
Alapjában véve szerencsés macsek, hogy pont mi szüreteltük le a fáról, hogy egyébként cseppet sem macska barát kutyánk egyből levette, hogy házi nyúlra, azaz macskára nem vadászunk. Szépen pofásodik, a férjem szokta mondani, hogy mennyit nőtt, de nekem ez olyan folyamat, ami nem nyomon követhető, mivel napról napra látom. De mi is szerencsések vagyunk, mert az első naptól kezdve szoba tiszta, nem kifejezetten finnyás, jó kedélyű, dorombolós cica, és a családból senki sem bizonyult allergiásnak a macska szőrre.

1 megjegyzés:

Luca írta...

Tündéri ez a macsek és csodaszép! Képzeld egy másik ismerősöm ugyanígy lett macska tulajdonos pár napja. Éppen ekkora cicát találtak a szomszéd telken, naná, hogy befogadta. Vsn szintén egy "Rufusza" + egy öreg cicája.