kedd

Zokni

Zokni cicánkat tegnap valami baleset érte. Szegénykém sántít a jobb első lábára, ennél fogva alig mozog, egész nap a párnáján fekszik, nem hozza lázba még a száraz tápos doboz zörgése sem, és nagyon szomorúan néz. A lábát átnyomogattam, nem húzza el, ezért arra gondolok, hogy a váll izületében lehet valami rándulás. Azt hiszem este állatorvoshoz kell mennünk vele. :-(

5 megjegyzés:

Luca írta...

Ancsa menjetek minnél előbb el vele az állatorvoshoz. Mert nagy baj is lehet. Tapasztalatból tudom. Az ember hajlamos az egy kis sántitásra legyinteni.....
Remélem Zoknival minden rendben lesz!

ancsapancsa írta...

Mire haza jöttem, javult egy kicsit a helyzet. Evett, WC-zett, nyalogatta magát, lépcsőzött, most alszik, közben nyújtózkodik. Holnapig várok. Ha nem javul megyünk a dokihoz.

Luca írta...

Ha sántit vigyétek el. A mienk is sántitott, ki gondolta volna, hogy kiugrott az izületből a lába és mire elvittük már nem lehetett visszarakni.

ancsapancsa írta...

OK! Sajnos nagyon nagyon nem szeret autózni, kétségbeesetten kapálózik, nyávog. Nem volt senki, akivel el tudtam volna vinni. Heni beteg, Barbi edzésen volt, apa dolgozott. Holnap Barbit beszervezem. Inkább ne menjen edzésre.

Luca írta...

Nálunk is hasonló a helyzet. Minden cicám utált, ill. utál autózni. Van macskahordónk, így azért könnyebben megoldható a dolog.
Remélem nincs komolyabb baja!