vasárnap

A hatodik és a hetedik is elkészült





Ma elkészítettem a takaróhoz tervezett utolsó két feathered star blokkot is, bár a vállalkozás sikere egy kis időre kétséges volt, mivel ebéd készítés közben a barátnőm felhívott, hogy menjünk ki a Petőfi Csarnokban tartott Kézműves kiállítás és vásárra. Egyrészt egem hasonló programokra nem nagyon kell agitálni, másrészt fent említett barátnőm Polgárdiban lakik, így nem nyílik túl sűrűn alkalmunk a találkozásra, ezért ebéd után kocsiba vágtam magam, és meg sem álltam a PeCsa-ig. Maga a kiállítás a szokásos volt, nem kifejezetten vásárolni indultam, de azért sikerült egy kis pénztől megszabadulnom.

Haza érve folytattam a csillagokat, és végül is sikerült befejeznem őket. A csillag technológiai folyamatáról készítettem képeket, amiről majd írok egy külön bejegyzést is.

Mindenkinek kellemes jövő hetet!

4 megjegyzés:

Luca írta...

A csillagok klasszak. A műtyürök is. Jól láttam, hogy ékszer készitéshez is vettél dolgokat?

ancsapancsa írta...

Nem kifejezetten ékszer lesz belőlük, mert én nem hordok ékszert (még a jegy gyűrűmet sem)könyvjelzőt akarok majd csinálni belőlük, meg a Heninek vettem java részt ezeket, ő szokott gyöngyözni, barátnőknek ez a könyvjelző szerintem aranyos és praktikus ajándék lehet. Én is kaptam egy ilyet, de nem tudom hova lett, ezért, gyártok magamnak újat. A másik kupacot meg azért vettem, hogy ha kiújulna nálam a táska varró mánia, azokon jól mutatnának. Vettem 0,3 m anyagot is (kék), de egyszerűen nem lehetett fotózni. Meg volt egy olyan anyag, amin nagyon gondolkoztam 2,8 m széles volt, fehér alapon kék olyan kézi festésű tapéta mintájú, nem is volt drága 2ezer valamennyi, de végül nem vettem. Ilyesmi stílusú volt: http://www.apartmenttherapy.com/chicago/wallpaper-graphics/ebay-store-u-turn-vintage-wallpaper-017648

ancsapancsa írta...

Erre a tapétára jobban hasonlít az anyag:
http://www.flickr.com/photos/pfeel/1067025467/in/faves-jochrislim/

Gabryella írta...

Ugyehogy jó volt? :-))) Köszi, hogy feláldoztad értem a csillagjaidat! :-)