vasárnap

2012. 01. 01.

Kicsit álmosan, kicsit kócosan, kicsit égő gyomorral, a gyerek gépéröl - mert az enyémen kék halál tarolt 2 napja - jelentkezem.
A karácsonyi készülődés heteiben aránylag ritkán volt időm bejelentkezni. Sok ajándék készült saját kezűleg, amit nem mutattam meg a blogon, vagy azért, mert elfelejtettem fotózni, vagy azért mert időm sem volt a fotózásra, és a tárgy bemutatására.Vagy azért mert az ötlet máshonnan származott, szégyentelenül lemásoltam, másét, és azt nem akartam bemutatni, hiszen más sikerét nem akartam bezsebelni, nekem éppen elég volt, hogy az ötletet használhattam, kisegített, amikor nekem nem volt saját. Ezúton mondok globálisan köszönetet mindenkinek, akinek a munkáiból, blogjából ihletet, inspirációt gyűjthettem. Szóval nagyon sokat dolgoztam az elmúlt időszakban. Sok szappan készült, két táska is, decoupage technikával készült tárgyak, nem is sorolom.
Karácsonyra a férjem  meglepett egy gravírozó géppel. Nem tudom, hogy miből gondolta, hogy szeretnék új technikát is kipróbálni, jobban örültem volna egy lombfürésznek, de végül is tetszik a gép, majd jobban bele ásom magam, és használni is fogom, úgyhogy idén másféle munkáim is lesznek, amit megmutatok.
A lendületem töretlen.

2012. évre kívánok mindenkinek minden jót, sikerüljön amit szeretnénk, munkánk gyümölcse érjen be, erőfeszítéseinket koronázza siker, legyen részünk egészségben, gazdasági biztonságban, vidámságban, elismerésben, sok szép munka kerüljön ki a kezeink alól. Nem sorolom. Minden jót kívánok minden kedves olvasómnak!
  

5 megjegyzés:

Czkriszta írta...

Nekem is nemrég kékhalálom volt és állítólag gyakran egy legutóbb feltöltött program okozza. Visszaállítottam a gépemen az egy nappal előbbi állapotot és minden rendben lett. Csak az az egy nap tűnt el róla a gubancot okozó programmal együtt. A másik gépről rá tudsz keresni, hogy hogyan is kell pontosan végrahajtani ezt! Persze ha akarod!

ancsapancsa írta...

Köszönöm! Azóta a férjem már csinált vele valamit.

mibolyka írta...

Boldog Új Évet Kívánok!

Tiffanylda írta...

Örömteli, kreatív, egészségben töltött új évet kívánok neked és Családodnak!!!
Mi az a kékhalál?:( durván hangzik...

ancsapancsa írta...

Köszönöm! Kék a képernyő, és nem áll fel a rendszer
http://1tb.hu/javitsunk/28-kekhalal.html