kedd

Lemoyne star másképp azaz Lone Starburst blokk

Miközben lemoyne star mintát kerestem a neten tegnap este, ezt a variációt dobta ki a google itt
 Nagyon tetszik. További nyomozás után megtaláltam a mintát hozzá. Sajnos papírra varrós, de nagyon tetszik, úgyhogy főszerepet szánok neki a leányzó takarójában. Lone Starburst a neve és a Six White Horses Blog bloggere tette közzé.

Íme az enyém:
Közel két órán át varrtam, ezáltal viszonyunk nem túl harmonikus. Még eldöntöm, hogy tartós kapcsolatot teremtek e vele, vagy futó kalanddá nyilvánítom az esetet.

Próbálkozik a beilleszkedéssel.

Utólag meglepve tapasztaltam, több blogon is velem egy időben ugyanezt a mintát. Kiderült, hogy egy Hopp Mónikáéhoz hasonló játékban ez volt az októberi feladat.
Nos én teljesítettem ezt is :-) pedig nem is akartam.

6 megjegyzés:

Luca írta...

Miért sajnos? Nem szeretsz papírra varrni?
Nagyon klassz.

Luca írta...

Nagyon szép lett

mibolyka írta...

Soha nem kedveltem a papírra varrást, ki tudja miért. Ez a csillag viszont megérné a fáradozást. A tiéid nagyon szépek, legyen az a kapcsolat tartós!

Saci írta...

Tegnap mikor olvastam a bejegyzésed, megindult bennem a vezérhangya, hogy ezt nem lehet papír nélkül megoldani? Erre ma reggel ott van Áginak és Marcsinak az oldalán a megoldás! Szerezz be egy olyan sablont és már mehet is a sorozatgyártás!
Különben kedvet kaptam én is ehhez a csillagokhoz!

erzsó írta...

kb. ugyanzen a vonalon jutottam el a mintához :)
két karácsonyi kispárnahuzatot gondoltam varrni belőle, ám az első nekem kb. 3 órámba került, azóta pihenőben ül a második... fel is teszem, s akkor csak Hozzád "irányítok" :)

ancsapancsa írta...

Luca! Neeemm!Nem szeretek papírra varrni :-)
Saci! miután tényleg utálok papírra varrni, bennem is felmerült, hogy meg lehet ezt varrni anélkül, de tartottam az elnyúlástól, és inkább a tutira mentem. Ma este neki álltam, és bár látszólag szemre tökéletes rombuszokat varrtam, de amikor a szögeket ellenőriztem, persze nem voltak azok, viszont, amikor igazítottam, akkor meg a keretező csíkok mérete ment el. Szóval úgysem leányálom.

Erzsó! ilyenkor Karácsony előtt úgy látszik nagyon népszerűek a csillagok :-)