csütörtök

Help!!!

Most jövök a Hunyadi utcából, mert a pink takaróhoz nagy valószínűséggel nem lesz elég az az anyag, amit vettem tőlük, de sajnos már ebből a színből nem volt nekik. Kínomban vettem egy másik, színében azonos, de mintájában eléggé eltérő anyagból 3 métert (felkészülve a bluestar takaróra is), de őszintén szólva nem nagyon akarnám keverni a két anyagot, ezért hozzátok fordulok drága olvasóim!
Ha esetleg, véletlenül, netalán tán, talán ... valakinek lenne ebből az anyagból kb fél méternyi darabja, és megkönyörül rajtam, megvásárolnám tőle.



 (Lehet, hogy ezen a képen, vagy ezen jobban látható a szín, és a minta

Plíííízzzzz!

8 megjegyzés:

Anyinyóka írta...

Át tudom érezni a helyzetedet:(
Az enyém végül megoldódott. Minden közbülső csíkból keskenyebbet raktam, mint terveztem, a szélére is keskenyebb jutott, és így pont kijött belőle a takartóm. Még beszegem a szélét és mutatom remélem rövidesen.

Saci írta...

Ancsa ez milyen színű? Mert mintában tuti van ilyen anyagom.

ancsapancsa írta...

törtfehér az alapja, és fehérrel van a minta rányomva. Majdnem fehér az összhatása

ancsapancsa írta...

A linkelt blokkoknál talán jobban látszik a szín.

Gulyás Andrea írta...

Sajnálom! Megosztottam hátha!

beszand írta...

Rossz fiókról küldtem. Sajnálom, a pirossal én is majdnem megjártam. Átérzem! Szóval megosztottam hátha. Megnézem én is mégegyszer az enyémek között.

Ági írta...

:-(( Tuti rózsaszínesnek tűnt először a képen. Lementem a varrószobámba, mert múlt héten voltam Hunyadisoknál, de amit vettem az teljesen más sajna :-(
A meglévő készleteim is csak hasonlóak, pont ilyen nincs. De ne add fel, van kis hazánkban sok foltos, ráadásul sokan vásárolunk a fiúknál!
Ági

ancsapancsa írta...

Nagyon aranyosak vagytok! Még reménykedem, addig is a meglévő fél méteremmel takarékosan bánva dolgozok tovább, az utolsó kis fecniket is feldolgozva. :-)