vasárnap

Helyzetjelentés


Köszönöm szépen az anyag problémám iránt érdeklődő e-maileket. Sajnos nem sikerült sem a meglévő anyagból kijönnöm, sem máshol ugyanolyan anyagot találnom.
Így oldottam meg. Mint láthatjátok már szendvicselve van, és 2 napja dolgozom a tűzésen is. Remélem a hátralévő időn belül sikerül befejeznem. 9 nap. Csipkednem kell magamat.

Mindenkinek nyugodt készülődést!


5 megjegyzés:

Luca írta...

Nagyon szép!

mibolyka írta...

A takaró így tökéletes ahogy van.
Egészen biztos vagyok benne, hogy a kislányodnak is nagyon fog tetszeni.
Megyek hozzád tanulni. Nekem soha semmire nincs időm. Te hogy csinálod ezt a rengeteg mindent munka mellett? Ügyes nő vagy!

Saci írta...

Nem tudom mi volt az eredeti elképzelésed, de így is nagyon jó!

ancsapancsa írta...

:-)
Először is köszönöm!
Másodszora szappanos csajok szerint van egy időnyerő nyakláncom, de nincs egyébként, csak ha valamire nagyon ráindulok, akkor nem sajnálom mástól elvonni a rászánandó időt (pl. alvás)
Harmadszor úgy szerettem vona, hogy a teljes takaró abból az amyagból legyen, ekkor keretet nem is kapott volna. Én szerettem volna, ha körben háromszögekből álló sorminta keretezi, de a megrendelő leányzó nem tudta elképzelni. De így, hogy anyagot váltottam, úgy éreztem, hogy kerettel el kell választanom a két féle mintájú anyagot. Nem lett volna ez ekkora probléma, ha a blokkok klasszikus értelemben ráccsal elválasztott blokkok lettek volna. De itt az volt a célom, hogy az egész takaró "egyben legyen"
Egyébként így is tetszik ám!

Anyinyóka írta...

Nagyon klasszul megoldottad! Gyönyörűséges lett!