kedd

Tádámmm!

Baba takarót varrok.
Már február óta adós vagyok egy kollégám ajándékával (kislánya született), de abban az időben apukám ápolása minden időmet felemésztette (Bár még mindig ápolhatnánk) :-( 
Később pedig mentálisan alkalmatlan voltam a varrásra. Nyárra sem sokat javult a helyzet, és még mentségem is volt, mert milyen béna ajándék lett volna már a 30-35 fokban takarót adni.

Az utóbbi időben azért egyre többször gondolkodtam, hogy milyen takarót kellene varrni Laurának.
Kezembe akadt Imola barátnőmtől kapott Tilda anyag válogatás, és gondoltam, hogy ennek a színvilága alkalmas lenne egy kislány takaró varrására. ebben 21×2 db 12,5×12,5 cm-s négyzetek vannak különféle mintával (ilyen) 
Végül ennél a mintánál maradtam. Ez egy nagyon egyszerű, haladós minta, már hasonlót varrtam, ha valaki emlékszik a csoki-türkiz takarómra, amit a nagyobbik lányomnak varrtam.
Ma 01:00 óra körül végeztem ezzel a darabbal. (este fél hétkor álltam neki) Kap még egy keretet (még nem tudom, hogy pontosan milyet), majd mehet a szendvicselés tűzés, és át is adom a delikvensnek. 
Nektek hogy tetszik?





alatta az alábélelő anyag, kb ekkora lesz majd a takaró

2 megjegyzés:

Luca írta...

Nagyon tetszik. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól mutatnak az anyagok egymás mellett.

ancsapancsa írta...

Igen én sem, de az igazi színeket a következő bejegyzésben jobban kiadják a képek színei. Barbi is rendelt egy hasonlót, de neki kékes tónus dominál majd.