csütörtök

Macska tulajdonosok lettünk

A szomszédos elhanyagolt kertben tegnap egy pici cicát szüreteltünk az almafáról (hosszasan nyávogott, mert felmászott, és nem tudott lejönni). Úgy tűnik, hogy nincs gazdija, ezért megtartjuk, ha ő is úgy akarja. Most épp a dobozaimon szunyál a heverő alatt. Kisfiú, és Zokni lesz a neve, de felmerült a Ferrári is mivel úgy dorombol, mint egy luxus sportkocsi.

4 megjegyzés:

Luca írta...

Gyönyörű! Remélem nálatok marad!

Tiffanylda írta...

Nagyon helyes a macsek!:) Mi is a napokban kapunk egyet, de még nem döntöttem el, hogy biztosan vágyom-e rá!...Nem értek hozzá és a sok elhagyott szőrtől félek egy kicsit...
Gratulálok a blogodhoz, nagyon jól csinálod!:) Gyönyörű babákat készítesz, a pizzáról, stb. nem beszélve!:) Hajrá, hajrá!!!:)

ancsapancsa írta...

Lucám! Köszi átadom neki, bár önbizallma egyébként is van. :-)úgy néz ki, hogy szeret minket. Rufusztól még fél.

Ildi! Köszönöm!
Macsekkal eddig nekünk szerencsénk van. Teljesen szoba tiszta. 3 hosszú hajú csaj mellett a macskaszőrt már észre sem fogom venni.

Tiffanylda írta...

Mennyi idő alatt lesz szobatiszta? Egész nap bent van a lakásban, vagy ki- bemászkál? És éjjel? Azt hallottam, hogy kell egy konkrét hely a lakásban, ahova szoktatom és akkor nem kell a vendégeknek macskaszőrös kanapén ülni...Bocs, hogy csak ezzel foglalkozom, de nagyon aktuális és a válaszod döntő!:)))) Még nincs itt!:)))