vasárnap

Karácsonyi készülődés

Délelőtt befejeztem az egyik bambusz tálat. Nekem nagyon tetszik. Nagyon szép karácsonyi dekoráció lehet belőle. Talán a közeli képeken látszik avatatlan szemnek is, hogy a masni, és néhány virág ki lett emelve a síkból. Akár falra akasztva, akár karácsonyi asztalra egyaránt alkalmazható. ( Én a szaloncukrot ilyen tálakban szoktam külön kitenni az asztalra)



Tegnap nem bírtam a kezeimmel, mindenáron ki kellett vágnom néhány karácsonyi mintát, amiből képződött egy újabb félkész bambusz tál.

A következő tulajdonképpen egy UFO (azaz befejezetlen tárgy) kb 10-15 éve vettünk egy mennyezeti lámpabúrát fekete arany szegéllyel. Akkor divatos volt. Később lekerült a plafonról. Most, hogy 3 új szobát kell berendeznünk minimális ráfordítással, előszedtük, de abban a formájában semmiképp nem akartam visszatenni a falra, ezért átfestettem. A hatás amit el szerettem volna érni, enyhén korrodált fém, némi rusztikus indázással. szerintem sikerült elérni ezt a hatást. (bár némi csalódás okoz, hogy ha a villany fel van kapcsolva, akkor buzgólkodásom eredménye egyáltalán nem látszik)




4 megjegyzés:

Gabryella írta...

Tök jó lett!!

Gabryella írta...

már a lámpa is, meg a tánygyér is :-)

ancsapancsa írta...

Köszi!

boros1124 írta...

sziasztok! remek kis leírás ez.nagyon szépek lettek. én meg pont egy könyvet kerestem a neten, annak is ez a címe, hogy karácsonyi készülődés. gondoltam, ha már itt járok, akkor megmutatom nektek is. remek kis könyv, tele rengeteg érdekességgel.
http://konyv-konyvek.hu/karacsonyi_keszulodes