kedd

Film

Tegnap a beavatott anyagok vasalását a TV előtt végeztem, és hogy a tetemes mennyiségű munka alatt valami élvezet is legyen, betettem a DVD lejátszóba egy régi kedvencemet a P.S. I love You-t.
Ez a film az a kivétel, ami sokkal jobban tetszett filmen, mint könyvben, és nem csak a Gerald Butler miatt (bár tagadhatatlan, hogy eszméletlen jó pasi) maga a történet is jobban magával ragadott a filmes adaptáció nézése, mint a könyv olvasása közben.

A történet lényege, hogy Holly fiatalon megözvegyül. Férje a halála előtt leveleket ír neki, megszervezi a levelek megfelelő időpontra való kézbesítését. Szándéka szerint a levelek megkönnyítik a gyász feldolgozását, és a tovább lépést feleségének, ami végül is sikerül. A film ezt az időszakot mutatja be. Nem lehet sírás nélkül végig nézni.
Aki még nem látta, feltétlenül ajánlom!

4 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Házassági évfordulóra?:))) Elég öregek vagyunk már!... Milyen jó ötlet ez a levélírás előre! Feltétlenül megnézem!

DekoRárium írta...

Jaj, de szerettem ezt a filmet én is! :) Másik hasonló kedvencem a: Ház a tónál.

ancsapancsa írta...

Házassági évfordulóra? Akár arra is, bár a férfiak nem biztos, hogy vevők erre a filmre.
Nem tudom, szerintem nekem inkább megnehezítené a dolgomat, ha ilyen leveleket kapnék.
Andi! a Ház a tónál-t, még soha nem láttam elejétől fogva. Mi leszoktunk a műsor újság vásárlásáról, mert kidobott pénz olyan távirányító kattingató mellett mint Apa, ezért általában az a módszer, hogy addig kattingatunk, amíg nem találunk valami jó műsort, és ez a legritkább esetben jön ki úgy, hogy egy film főcím zenéjére kattintsunk, általában már a futó filmbe kapcsolódok be, és, ha ez felkelti az érdeklődésemet, akkor vagy oda figyelek, hogy legközelebb mikor kezdődik, vagy megszerzem DVD-n. De ez a film ezzel az időeltolásos csavarral nem igazán fogott meg, pedig mindkét főszereplőt szeretem egyébként. De most, hogy mondtad, megszerzem, és elejétől végig nézem.

Saci írta...

S ne hagyjuk ki a Pár lépés a mennyországot sem! Amúgy szintén zenész..... :-)