kedd

Takaró

Kicsit szomorú vagyok, mert mostanában olyan sok rossz hírt kapok ismerősöktől, a cica is betegeskedik, mára a nagyobbik lányom is benyalta az aktuális vírust, ez eléggé nyomottá teszi a hangulatom, de azért megmutatom mi lett a cicás blokkokból:
Tegnap este elkészültem vele. Ilyen lett. Kézzel tűztem a varrás árkokban, mert nem akartam a hőszigetelő képességét, és a puhaságát sűrű tűzéssel elrontani, és mert nem tudok szépen géppel  tűzni, ráadásul megnyugtat kézzel öltögetni. Olyan illuzióm támad tőle, hogy ráérek. A takaró szinte betakar varrás közben(igaz néha megszúrnak a tűk) (többsége ziherejsztű, de a minél stabilabb rögzítés miatt néhány gombostű is volt benne) tiszta welness. :-)
Azért tervezem, hogy megtanulom a gépi szabad tűzést, de ehhez gyanítom be kellene ruháznom egy jobb gépre is. Előbb utóbb sort kerítek majd rá, de egyenlőre nem alkalmas a pénzügyi helyzetünk erre.

4 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon szép lett!! Már az előző bejegyzéseidnél is megcsodáltam, de így készen még szebb!! A kézi tűzésért pedig őszinte csodálatom, ez az, ami nekem nem megy. Családnak és cicusnak jobbulást! (vigyázz, mert a szeretetburokban élő macsekok hajlamosak egy kis plusz kényeztetésért akár szimulálni is)
Ági

Luca írta...

Ancsa ez gyönyörű lett! Én kézzel jobban szeretek tűzni, mint géppel. Attól lesz igazi kézimunka.

ancsapancsa írta...

Köszi! nekem is tetszik! A következő takinak más mintázatot akarok adni, azzal, hogy nem ilyen szabályos rácsba akarom foglalni, de ez nyilván több tervezést igényel majd. Még agyalok ezen.
Heni remélem hamar kilábal, mindíg ő kapja el a családból a leghamarabb ezeket a vírusokat. Cica ma már jobban terheli a lábát, remélem holnapra tovább javul, rossz nézni. Mivel egyébként nem nagyon igényli a babusgatást nem hinném, hogy rájátszik, de résen leszek :-)

Erika írta...

Nagyon szép lett a takaród!!
Heninek és a cicának jobbulást!