csütörtök

Blue stars

Mostanában kevés a szabadidőm. Járok
- tornázni heti 3×,
- orvoshoz, egy kisebb műtét miatt kellett mindenféle leletet beszereznem (azóta már a műtéten is túl vagyok)
- állatorvoshoz a cicával az ivartalanítás miatt, stb..
ezek mellett ritkán tudok varrogatni,

Az utóbbi időben varrt kék csillagok egyenlőre ekkorára hízlalták a következő takarót.
Már írtam talán, hogy az a tervem, hogy minden blokk különböző lesz, egyedül a kék szín, és - lehetőség szerint - a csillag (vagy ahhoz hasonló) forma a megkötés.


Múlt héten alkalmam nyílt egy kis anyagbeszerzésre. Ezeket az anyagokat sikerült beújítanom, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy sikerült csak ezeket az anyagokat megvenni, holott, ha pénzügyi akadályok nem korlátoztak volna, simán egy utánfutónyi mennyiséget is megvettem volna.

Szépek.

Emellett pótmamáskodom. Szerencsére csak munkaidőben (mert az már tényleg sok lenne a jóból, ha egész nap) Főnökömék vették ezeket a cukor maszatokat, és amíg nincs meg minden oltásuk, a munkaidőt itt töltik az irodában. Amikor a körülmények úgy hozzák, a gazdi nélkül is itt maradnak velem. Ez egy kutyus esetében nem is lenne olyan nagy feladat, de ők ketten vannak, megy a vircsaft egész nap, még a szobatisztaság sem teljesen megoldott, szóval a munka mellett ők merítik bennem a duracell elemeket.
Az ivartalanítási műtét miatt Maja cica is a lakás rabja volt 10 napig, amit elég nehezen viselt, tehát ahol csak lehetett rosszalkodott. Például, amikor varrni szerettem volna:Egyébként már túl vagyunk a varrat szedésen, hihetetlen, hogy szinte észre sem vett egy ekkora beavatkozást. Csak az altatás utáni kábaság, és a lakásba zártság, no meg a gallér okozott neki problémát. Nem piszkálta a varratot, szóval nem is kínoztuk a gallérral. Kicsit ki is kaptunk az állatorvos asszinsztensétől, de a lényeg, hogy a cica jól érezze magát, úgyhogy nem foglalkoztunk vele.

Tehát ezzel telltek a napjaim az utóbbi időben.

Nincsenek megjegyzések: