szombat

Látogatás

Ma (várjunk csak! Már éjjel 3 elmúlt, szóval tegnap) meglátogatott bennünket drága barátnőm, és az ő férjura + Luca kutya. Nagyon szeretjük őket, nagyon örültünk nekik. Mi lányok elzarándokoltunk a Hunyadi utcába, nem kifejezetten turisztikai célzattal. Ugyan én inkább az idegenvezetői státuszt töltöttem be, mégis sikerült némi méterárút újítanom.

Tudom!!! Már lassan nem férek be a kis szobámba, mert kitúrnak a különböző anyagok, alkatrészek, szerszámok, de kérem vegyétek számításba enyhítő körülményként. hogy erős kényszer hatása alatt cselekedtem. Egyszerűen abból a boltból nem lehet üres kézzel kijönni!

Főztem ám ebédet is. Fasírtomat vetettem be, hozzá készítettem basmati rizst (erről később még majd részletesen lelkendezek), és krumpli pürét. Miközben a krumplit pucoltam, úgy ítéltem meg, hogy a teljes krumpli készletem sürgős felhasználást igényel, ezért készült még krumplifőzelék is, nem kifejezetten a vendégek részére, de utóbb kiderült, hogy ennek lett a legnagyobb sikere. Megfenyegettem őket, hogy legközelebb paprikás krumplit kapnak, de ennek őszintén örültek. Ha ezt én tudom!? Lehet, hogy elég lett volna a zsíros kenyér is? Hiába, no, a legegyszerűbb kaják okozzák a legnagyobb kulináris élvezetet.

3 megjegyzés:

Luca írta...

Jaj, de nagyon jó kis nap volt. Az anyagbolt meg változatlanul egy csoda. És tényleg nem lehet onnan csak úgy üres kézzel eljönni.....
Még sosem ettem Ancsa féle krumplifőzeléket, de nagyon ízlett. Én piros paprikás, fokhagymás rántással és tejföllel, kicsit savanykásan készitem. De most már lesz még egy változat.
Nagyon szeretünk nálatok lenni. :)

ancsapancsa írta...

Örülök! Kölcsönös az érés!

Gabryella írta...

Azért én felháborítónak tartom, hogy alig lakik tőlem egy köpésre Imola, és többet lát, mint én :))) Tudom-tudom, én hibám :) Pussz