kedd

Az jutott eszembe, hogy megmutatom a tavalyi karifánkat

A dolog érdekessége, hogy a díszek 70%-a általam készített dísz volt, mellette egy kis világoskék, egy kis ezüst gyári dísz, szalagok. Saját vélemyényem szerint eddig ez volt a legszebb fánk, amit sajnos ugye a fotó nem fog visszaadni. Nyilván ebbe a véleménybe bele játszik a saját készítés miatti elfogultságom, de barátaink közül sokan voltak ezen a véleményen.




Az sk díszek hungarocell golyóból, mintás papírzsepiből, festékkel, csillámmal és hópasztával illetve hungarocell hópehely formák festve, hópasztázva, glitterezve.




Akinek tetszik idejében neki lehet fogni a jövő évi karácsonyfa díszeknek. ;-)
Hasonló díszek készítését több blogon is bemutatják, pl egy lengyel lány Asket által készített útmutató, vagy szintén egy lengyel oldalon talált, vagy egy másik lengyel blogoló  Agnieszki bejegyzése is  sok segítséget nyújthat. Persze készíthetünk kifinomultab díszeket műanyag alapra, vagy üvegre (lehet kapni natúr üveg díszeket) pl: http://sylwiaserwin.pl/content/ida-swieta 
Érdekes egyébként, hogy a lengyel blogok nekem sokkal színvonalasabbnak tűnnek, mint az olasz weboldalak/blogok, pedig igazi reneszánszát elvileg olaszországban éli a decupage műfaja.

Már nem akarok a karácsonyi témában új bejegyzést kezdeni, de mindenképpen szeretném megmutatni, hogy mit kaptam Lucától:
Köszi! Lucám!

2 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Kár, hogy nem értek a decupage technikához! Pedig amikor még tanítottam, készítettünk hasonlókat a gyerekekkel, de már nem tudnék! Finom kéz kell hozzá!
Nagyon szépek lettek, nem vagy elfogult!:) Gratulálok!

ancsapancsa írta...

Nem olyan bonyolult, ha van kedved, próbáld meg!