szombat

Elkészültünk pár dologgal

1. Anyukám takarója:

 A takaró varrás közben képződtek apró anyag hulladékok. Készült belőlük egy párna:
 ÉÉÉÉÉSSS! a nappali. Megérkezett (pontosabban elmentünk érte) az ülőgarnitúra, lekerüllt a helyére a férjem nagy tévéje, elkészítette a TV alatti szekrénykét, csinált egy dohányzó asztalt, hurcolja a meglévő dísztárgyainkat ide-oda, hogy hol lenne jobb helyen, és tegnap már a kihúzhatós sarok garnitúrán néztük a Megasztárt (el is aludtunk a sok reklámon, úgyhogy csak ma tudtuk meg, hogy ki nyerte meg)
A konyhám is használható állapotba került. Pénz hiányában csak a konyhabútor alsó része készült el (sk). Benne a mosogatógép, a tűzhely, és a főzőlap. (fotó nincs) A felső szekrények első kalkuláció szerint legalább az alsó szekrény rész duplájába fog kerülni, ha egyszer lesz rá pénzünk. Mindenesetre én ettől a készültségi foktól is boldog vagyok. Saját kezünk munkája az utolsó csavarig, úgyhogy joggal vagyok büszke a férjemre, aki a munka nagy részét végezte. Igazi Mekk Elek mindenhez ért, de a derék kecskével ellentétben ő preciz munkát végez minden esetben. Most már remélem nyugodtan telnek az ünnepek.

6 megjegyzés:

Gabryella írta...

gyönyörűűűűűűűű

Ági írta...

Nagyon szép lett a takaró! Gratula a férjnek is :-))

ancsapancsa írta...

Köszönjük!

Ági! a te pöttyüs takaród is nagyon szép lett! Nekem a gépi tűzés még nem megy, ezért duplán csodálom a kacskaringóidat!

Luca írta...

Lemaradtam szombaton erről a bejegyzésedről. Igaz Tamás akkor varriált a géppel.
Nagyon szép lett az anyukád takarója. A párna szuper ötlet.
A nappali klassz lett. Minden elismerésem a tietek! Fantasztikus munkát végzett a férjed.

Tiffanylda írta...

Gratulálok az otthonotokhoz, a férjedhez és nem utolsósorban a csodás takaróhoz és párnához! Mindenki kreatív és jó ízléssel megáldott! Szuper!!! Így, már biztos nagyon kellemes és meghitt lesz a karácsonyotok! Kívánom!...:)

ancsapancsa írta...

Köszönöm lányok! Jó érzés, hogy velem örültök!
Mindenkinek nyugodt készülődést még a fennmaradó napokra!