szombat

Nálunk már járt a Jézuska

Bocs, de karácsonyfát aztán tényleg nem tudok jól fotózni. Pedig általában meseszépek a fáink (most is), de ezt a képek nem szokták visszaadni. Az idei fánk engem lep meg a legjobban. Barbi lilát szeretett volna, de nem akartam új díszeket venni. Végül tesco gazdaságos díszekből, régi ezüsttel, meg angyal szárnyakkal mégis megoldottuk.



Ezt a dobozt tegnap este csináltam miután bedagasztottam a bejgli tésztáját, becsomagoltuk az ajándékokat, előkészítettem mára, amit tudtam. Csak úgy. Igazán a saját kedvemre. Tetszik.

Jut eszembe isteni bejglit sütöttem. (meg rántott halat, meg aszaltszilvával töltött karajt, meg oldalast, meg mákos gubát, meg hús levest ....)

3 megjegyzés:

Luca írta...

Ancsa, nagyon szép lett a lila fa, gyönyörű a fátok. Én a budaőrsi Kikában vettem csodaszép diszeket anno karácsony után.
A dobozod is tetszik.

Gabryella írta...

Nagyon szép a fátok, tényleg!!
és én is aszaltaskarajt csináltam :-) meg husilevest :-)))

ancsapancsa írta...

:-) Köszi! Én a tescoban, és az obi-ban mentem rá az olcsó díszekre. Nálam ez valamiféle defekt. van egy adag arany, egy adag ezüst, egy adag királykék, egy adag piros, tavalyról pedig saját készítésű égszinkék díszem (szinenként annyi, hogy egy plafonig érő fára elég legyen)ez az án mániá, apának meg a nagy fa.

Gabi! Tamás miatt kénytelen vagyok halat rántani, apu miatt meg valami disznóságot, mert apu nem eszi a halat, a Tamás ragaszkodik azokhoz a szokásokhoz, amihez gyerekkorában szokott, úgyhogy 24.-én én rengeteget főzök, amit utána napokig eszünk. Az aszalt szilvás nagy kedvenc.