péntek

Kérés - felhívás

Az én szakácskönyvem című blogban találtam ezt a felhívást, megosztom Veletek!

Kedves Ismeretlen,
Egy iskolai verseny ügyében kérnék egy sokat jelentő és könnyedséggel nyújtható segítséget. A román posta versenyt hirdetett meg, amelynek a győztese az a diák lesz, aki szeptember elejéig a legtöbb képeslapot kapja a világ bármely részéről. A mi iskolánkban (marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola - Románia) úgy döntöttünk, hogy Boni Zsuzsánna 6.osztályos (13 éves) tanulót támogatjuk a segítségünkkel, ugyanis Zsuzsi megérdemli ezt a kiváló tanulási eredményéért (9,94-es átlag), a kedvességéért, jóságáért. Amit tehát kérünk: egy megírt képeslapot (nem levél!) az ő címére 2011 szeptember 9.-ig. A név és cím, amely a képeslapon kell szerepeljen:


Boni Zsuzsánna
str.22 Decembrie 1989 nr.24 ap.2
540124 – Târgu Mureș
ROMANIA


Megkérjük, amennyiben lehetősége van, továbbítsa barátainak, ismerőseinek is ezt a segítési lehetőséget. Természetesen nem tudjuk senkinek sem visszatéríteni a képeslapokra fordított kis pénzösszeget, de hisszük, hogy visszatérül Önöknek ez a segítség más úton. Ha pedig Zsuzsi nyer, akkor legyen az ő öröme az Önök jutalma.


Ha bármivel kapcsolatosan kérdése van, írjon a zsuzsipost@gmail.com címre és válaszolni fogunk.


Tisztelettel és köszönettel,
a marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola tanári közössége nevében
Körtesi Sándor – tanár"
 
Még nem késő, hogy Ti is csatlakozzatok Zsuzsi sikeréhez, Főleg azokat az olvasóimat szeretném bíztatni, akik külföldről látogatnak hozzám.
 
A fenti felhívás óta történt helyzetjelentést is olvashatunk, és képet is találhatunk Zsuzsiról itt, és itt
 
Hajrá! Még nem késő elszaladni a postára!

Nincsenek megjegyzések: