péntek

Blog szülinap


Nagy napra fogunk virradni (már most is itt a nagy nap, csak még nem virradt ránk, tekintve, hogy 11 perce van ma) Na, tehát: egy éve, hogy megtettem az első bejegyzésemet ebben a blogban. Ez alatt az egy év alatt született kb. 200 bejegyzésem. Hol szűk szavú, hol bő lére eresztett, hol értelmes, hol értelmetlen, hol decoupage, hol patchwork, hol teljesen más témákban, de hát ez vagyok én. Csak írom, teszem, ami eszembe jut. Remélem, magamon kívül többeknek is örömöt okoztam az írásaimmal, bár hiú ábrándokat nem szeretnék kergetni. E jeles alkalomból szeretném olvasóimat meghívni, egy kis virtuális lakmározásra. Kérlek koccintsatok velem, és vágjunk bele együtt a második évbe, immár több tapasztalattal, és remélem több baráttal.  Én örömmel olvasgatom a világ más tájékán élők blogjait, (még az angol nyelv tudásom is csiszólódott a blogolások közepette), de persze az itthoniakat is. Sok jó ötletet, apró fogásokat tanulhattam, de még csak kapirgálom a felületét annak a tudás halmaznak, ami sokaknak már a birtokában van. Nem gondolom, hogy valaha is eljutok az ő szintjükre, de nem is azért csinálom, hanem az alkotás öröméért, az általam készített ajándékok által okozott örömért. Nem tökéletes, amit csinálok, de a két kezem munkája, és szívem melege van benne, remélem mindez elég ahhoz, hogy mások szívét is megmelegítse.




7 megjegyzés:

Ági írta...

Gratula a szülinaphoz! Pogácsát ettem és a tokaji is jó volt :-)) Csak így tovább, írj és alkoss sokat!!

Anyinyóka írta...

Gratulálok a szülinaphoz, további jó munkát!

Luca írta...

Hurrá Ancsa! Remélem még nagyon sok szülinapot megünnepelünk együtt!

Tiffanylda írta...

Gratulálok az 1. szülinaphoz, az mindig izgalmasabb, mint a többi, merthogy az ELSŐ, mint egy gyereknél!:) Köszönöm, hogy láthatom a szépségeidet és remélem, még sokáig csodálhatom újabbnál újabb alkotásaidat! Jó munkát és sok-sok szabadidőt!!!:)

DekoRárium írta...

Sok-sok blogbejegyzést kívánok még Neked!

ancsapancsa írta...

Köszönöm mindenkinek!

Gabryella írta...

Almáspitét vettem, fincsi volt! Nagyon boldog szülinapot a blogodnak, és neked meg még több értelmes és értelmetlen írást! Mindegyiket szeretem olvasni!
Pusszantás és szeretet! :-)