szerda

Csak nem hagy nyugodni

Azon agyalok, hogy mi lett volna ha....
Eleve utálom ezt a kérdést, mert ami megtörtént, azt már nehezen tudjuk visszafordítani, mondjuk ebben az esetben nem lett volna lehetetlen.
Csak hangosan gondolkodom (már amekkora zajt a klaviatúra billentyűk okoznak).
Tehát azon agyalok, ha megfogadtam volna az elején Ági tanácsát, és nem forgattam volna el néhány blokkot 45°-ban, akkor is ugyan ezt a képet adták volna az egyes blokkok, Hiszen ez egy olyan minta, ami 45°, 90°, 180°-al elforgatva is ugyanúgy néz ki (ha csak a csillag szárainak állását vesszük figyelembe), viszont jelentősen könnybben lehetett volna összeállítani a takarót.
Készítettem egy látványtervet:
 Végül úgy döntöttem, hogy nekem jobban tetszik az az elrendezés, ahogy eredetileg varrtam meg. Ugyan nem sok a különbség, de a négy feather star blokk elforgatásával nekem szellősebbnek, tűnik. Azzal hogy elforgattam, a csillag 2 szárát be tudtam húzni a közép vonal felé, míg ha nem forgattam volna el, nem tudtam volna.



Jó! Tudom, hogy ezzel sokkal bonyolultabbá tettem a dolgom, de most már eldöntöttem, hogy jól tettem.
Hiába nem tagadhatom meg a csillagjegyemet. Egy vízöntőtől ikrek aszcendenssel nem lehet folyamatosan elvárni elvágólagos munkát, attól ennek a jegynek a szülöttei vannak szerintem a legtávolabb (elég nagy kereszt ez nekem!) Nekem egész egyszerűen kényszerem van arra, hogy valamit máshogy csináljak, mint mások. Szóval úgy kell nekem!

1 megjegyzés:

Luca írta...

Nekem is jobban tetszik az elforgatott megoldás. A másik tényleg nagyon elvágólagos.