péntek

Csodaszép díjnyertes takaró

A bloglistámban szereplő egyik blog, az ATTIC WINDOW QUILT SHOP írója mutatta be ezt a takarót, ami annyira gyönyörű, aprólékos, hibátlan munka, hogy nem bírom ki, hogy ne linkeljek be egy videót a takaró bemutatásáról.



Részemről ugye a gépi tűzés még az a terület (sok minden mellett), ami tudatlanságomból fakadóan, őszinte csodálatra késztet,  de gyanítom, ha konyítanék egy kicsit is hozzá, ennél is nagyobb elismeréssel adóznék azoknak, akik a tűzést ilyen mester fokra fejlesztették.

2 megjegyzés:

Luca írta...

Valami fantasztikus. Gyönyörű szép.

Ági írta...

Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem! A hölgy, Sharon Schamber egy hihetetlen tudással és tapasztalattal rendelkező foltvarró (tűző) a munkái mindig kuriózumnak számítanak! Külön imádom, hogy mindig van valami új ötlete amitől minden munkája egy kicsit "más". (pozitív értelemben) Bizony az elütő színű cérna azért sok hibalehetőséget rejt magában, de aki tudja a módját (Scharon S.) annak a kezében csodákra képes! Ő egyébként általában hosszúkaros géppel tűz, de láttam már tőle tűzést hagyományos géppel is. Van még mit tanulni tőle :-))

Ági